Gewonde bij forse kop-staart botsing

Emmeloord – Op donderdagavond 22 november heeft er omstreeks half zeven een forse kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Espelerweg in Emmeloord.

Een automobilist wilde afslaan naar de Intratuin en stond voorgesorteerd. De daar achterop komende auto kon voor zijn voorligger remmen. Echter, de bestuurder van een derde personenauto zag de voertuigen te laat. Het gevolg was een flinke kop-staart botsing tussen de drie auto’s. De vrouw uit de achterste auto raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De twee achterste voertuigen raakten het zwaarst beschadigd. De Espelerweg was enige tijd afgesloten tussen de Kennemerlandlaan en Hannie Schaftweg. Bij de Intratuin was er een Kerst Inspiratieavond waardoor het erg druk was met verkeer. Bezoekers konden met hun auto nog wel het fietspad nemen of gingen lopend vanuit de woonwijk naar de tuinwinkel toe.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer