Gewapende overval op woning

Emmeloord – Op woensdag 28 januari hebben meerdere gewapende mannen een woning overvallen aan de Baardmezenstraat in Emmeloord. De daders zijn in onbekende richting gevlucht.

Rond 19:30 uur drongen drie mannen een woning binnen. Op dat moment was de bewoner nog niet thuis. Toen hij thuis kwam betrapte de bewoner twee verdachten in zijn woning. De man werd bedreigd met een wapen en vervolgens vastgebonden. Hierna gingen de mannen er vandoor. Volgens de politie is er alleen een pinpas buit gemaakt. De verdachten worden nog gezocht.

De bewoner kon zichzelf losmaken en raakte niet gewond. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Van de mannen ontbreekt nog elk spoor.

Getuigenoproep

Volgens de politie hebben twee mannen een donkere huidskleur en zijn beiden ongeveer 1.85 meter lang. Ze droegen donkere kleding en hadden hun gezicht bedekt. De derde verdachte heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.80 meter lang en droeg ook donkere kleding. De recherche heeft een getuigenoproep gedaan. Mensen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer