Getuigen gezocht van mishandeling

Emmeloord – Op donderdagmiddag 30 juli vond op de Meteorenstraat een mishandeling plaats. De politie is hiervoor op zoek naar getuigen.

Tussen 12:00 en 13:30 uur reed het slachtoffer, een 28-jarige inwoner van Emmeloord, op zijn bromfiets vanaf het busstation op De Deel, door het bos achter het Dokter Jansenziekenhuis, in de richting van de Pallasstraat. Op de splitsing nabij de Urkervaart stond een persoon langs de weg. Omdat deze persoon in een bocht stond, zag het slachtoffer hem pas op het laatst. Zonder iets te zeggen sloeg de verdachte de Emmeloorder van zijn scooter af. De verdachte sloeg meerdere keren op het slachtoffer in en vertrok daarna zonder iets te zeggen of buit te maken.

Tijdens dit incident liepen meerdere vrouwen en kinderen in de omgeving. Die getuigen zou de politie graag spreken. Contact kan worden gelegd via 0900-8844 of rechtstreeks op het politiebureau in Emmeloord.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer