Gekantelde auto naast oprit N50

Emmeloord – Op woensdagochtend 7 maart heeft er even voor half 8 in de mist een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de N50 bij Emmeloord.

Een personenauto raakte ter hoogte van de oprit bij de Bomenweg richting Ens van de weg en eindigde op z’n kant in de bosjes. Het voertuig reed volgens de politie al over de N50 naar Ens toen de bestuurster bij de oprit een stuurfout maakte. Hierdoor raakte ze van de weg en schoot ze over de oprit naar de bosjes toe. De vrouw raakte lichtgewond en is door omstanders en hulpverleners uit de auto geholpen. Opgeroepen brandweerlieden hoefden niet meer ter plaatse te komen. Per ambulance is de automobiliste even later naar een ziekenhuis gebracht.

De oprit was tijdelijk afgesloten vanwege de berging van de zwaar beschadigde auto. Het verkeer ondervond hier korte tijd hinder van maar rond 08:30 uur was de weg weer vrij.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer