Frontale aanrijding op Klutenpad

Creil – Op zaterdag 28 maart heeft er aan het einde van de ochtend een ongeval plaatsgevonden op het Klutenpad bij Creil. Hier waren twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde om 11:40 uur voor een boerderij halverwege het Klutenpad. Twee personenauto’s botsten frontaal op elkaar. Eén van de voertuigen kwam tot stilstand in een droge sloot. Brandweer, politie en ambulance gingen ter plaatse. Ook werd het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam met de traumahelikopter opgeroepen voor assistentie.

Uiteindelijk bleek niemand in de voertuigen bekneld te zitten. De komst van de traumahelikopter werd gecanceld. Ambulancepersoneel heeft zich verder over de betrokkenen ontfermd. Er is, voor zover bekend, niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sloot de weg in zijn geheel af. Het verkeer moest omrijden via andere wegen. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. Een bergingsmaatschappij heeft de voertuigen moeten afslepen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer