Flinke vlammen bij brandende onkruidverdelger

Emmeloord – Een wagentje om onkruid te bestrijden is dinsdagochtend 21 juli in brand gevlogen vlak voor een woning aan de Sportlaan in Emmeloord.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de machine al in lichterlaaie. Flinke vlammen spoten uit de twee gasflessen op het wagentje. Dat leverde een gevaarlijke situatie op. De omgeving werd ruim afgezet en enkele woningen werden door de politie ontruimd.

De brandweer zette een blussing in en wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar het huis. Door de hitte sprong het glas van de voordeur, evenals een ruit op de bovenverdieping. De voortuin van de woning is grotendeels door de vlammen verkoold.

Een geluk bij een ongeluk: De gasflessen ontploften niet want dan had het incident behoorlijk kunnen escaleren, aldus de hulpverleners. Het brandende wagentje was binnen een half uur geblust. Desondanks ging het voertuig compleet verloren.

Niemand raakte bij de brand gewond. Hoe het vuur kon ontstaan, is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer