File door autobrand op Ketelbrug

Swifterbant – Op zondagmiddag 2 juli ontstond er op de Ketelbrug, op de A6 in de richting van Lelystad, brand in een personenauto.

De automobilist merkte rond 16:00 uur de brand op in het motorcompartiment tijdens het autorijden. De bestuurder zette de auto op de Ketelbrug langs de kant van de weg en belde de hulpdiensten. De brandweer van Nagele rukte uit en wist de brand snel te blussen. Echter liep de auto forse schade op. De gehele voorkant van het voertuig werd verwoest door de vlammen.

Vanwege de brand liep het verkeer behoorlijk vast. Er stond een kilometers lange file in de richting van Lelystad. Nadat het verkeer weer kon doorstromen, zorgde even later een tweede autobrand op de A6 bij Lelystad opnieuw voor problemen. Daar kwam de brandweer van Swifterbant voor in actie. Rond 18:30 uur waren alle files verdwenen.

Foto’s: Chris LussenburgLaat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer