Fietsster zwaargewond bij ongeval, doorgereden scooterrijder meldt zich

Urk – Op het fietspad langs de Urkerweg, vlakbij het Toppad, heeft zaterdag 21 augustus rond 14:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Een vrouw fietste richting het oude dorp en kwam twee donkerkleurige scooters tegemoet. Toen men elkaar passeerde ging het mis. Eén van de scooters raakte de vrouw. De fietsster kwam hard ten val en raakte zwaargewond. Beide scooters reden vervolgens door.

Voor de fietsster kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De vrouw is ter plekke gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis is gebracht. De traumahelikopter landde op een grasveld bij de Cool Dental Clinic. Dit trok veel bekijks.

Een dag later
De scooterrijder die de fietsster raakte meldde zich zondag bij de politie, aldus wijkagent Marcel.

De politie doet verder onderzoek. Het is nog onbekend of er sprake is van opzettelijk doorrijden of dat de scooterrijders de val van de fietsster niet hebben opgemerkt. Wijkagent Marcel deed zaterdagmiddag een getuigenoproep op Facebook. “Iets gezien? Laat het alsjeblieft weten.”, schreef hij.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer