Fietsster gewond na aanrijding Urkerweg

Emmeloord – Woensdag 10 december is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Urkerweg. Het ongeval zorgde voor een verkeersinfarct rondom het centrum van Emmeloord.

De aanrijding gebeurde om 17:10 uur bij de oversteekplaats voor het ziekenhuis. De vrouw wou met haar fiets oversteken maar werd te laat opgemerkt door een automobilist. Een aanrijding was hiervan het gevolg. De fietsster werd door het ambulancepersoneel met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie stelde een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval in. Hierdoor was de rijbaan richting het centrum afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Omdat al het verkeer over dezelfde weg reed stond het plaatselijk helemaal vast. Na ongeveer een uur kon de weg weer vrijgegeven worden en lostte het verkeersinfarct op.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer