Fietsje klem onder truck na ongeluk

Emmeloord – Op vrijdag 6 december heeft er rond 17:15 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Korte Dreef met de Kampwal in Emmeloord.

Een vrachtwagen en een kinderfiets kwamen met elkaar in botsing. Volgens een getuige trok de vrachtwagen op waarna het jongetje op de fiets over het hoofd werd gezien door de truckchauffeur. Het jongetje kwam net niet onder de vrachtwagen terecht maar zijn fietsje daarentegen wel. De tweewieler kwam onder de bulkwagen vast te zitten.

Het ongeluk leek er ernstig uit te zien maar lichamelijk letsel was er niet tot nauwelijks. Het jongetje had een engeltje op zijn schouder. Hij is door ambulancepersoneel ter plekke nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het jochie is door familie opgehaald. “Als hij niet op de stoep was gevallen, was dit ongeluk verschrikkelijk afgelopen.”, vertelde een getuige.

Het was ten tijde van het ongeluk erg druk in Emmeloord. Daarnaast vond de botsing plaats op een omleidingsroute vanwege de afsluiting van de Nagelerstraat. De politie zorgde ervoor dat de verkeerschaos in goede banen werd geleid. Rond 18:00 uur was het kruispunt weer vrij.
Een reactie op “Fietsje klem onder truck na ongeluk”

Roos Hoekstra zei:

Per direct 1 richting verkeer voor motor voertuigen. Het is maar 1 week meer dat het zo’n vreselijk gevaarlijke situatie is (nou ja het is altijd extra uitkijken daar.) Maar er moet zo’n laatste week niet nog meer gebeuren bv. Zwaar gewonden of of erger.


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer