Fietser zwaargewond bij aanrijding

Emmeloord – Een bejaarde man op een elektrische fiets is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Pilotenweg in Emmeloord.

Even voor 14:30 uur raakte een personenauto en de fietser met elkaar in botsing op de kruising met de Zwin. De fietser kwam lelijk ten val en liep onder andere hoofdletsel op. Vanwege de ernstige verwondingen kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Die landde op een akker vlak naast het ongeluk. De arts van de helikopter verleende assistentie aan het ambulancepersoneel.

De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Hoe zijn toestand momenteel is, is niet bekend. De automobilist, een 44-jarige man uit Emmeloord, kwam met de schrik vrij.

De Pilotenweg was tussen de Hannie Schaftweg en de Zwin lange tijd voor het verkeer afgesloten. De politie deed tactisch onderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen vaststellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer