Felle containerbrand snel geblust

Emmeloord – Op donderdag 5 oktober is de brandweer even na 00:00 uur gealarmeerd voor een containerbrand aan de Scandinaviëlaan.

Op het parkeerterrein naast de skatebaan bleek een grote afvalcontainer in brand te staan. Bij aankomst van de hulpverleners stond de container al volop in de vlammen. De brandweer wist de brand snel te blussen en kon ook vlot weer inpakken.

De politie gaat uit van brandstichting, maar er waren tot nu toe geen bruikbare getuigen. Dit is deze week al de vierde mogelijk aangestoken brand in Emmeloord, maar het is onduidelijk of de containerbrand met de eerdere branden, van dinsdagnacht, te maken heeft.
Een reactie op “Felle containerbrand snel geblust”

Opnieuw twee verdachte brandjes – Regio25.nl zei:

[…] zijn nu in totaal, vanaf dinsdagnacht 3 oktober, zes branden geweest in Emmeloord. Voornamelijk containers en voertuigen zijn getroffen. De politie gaat bijna overal uit van brandstichting en heeft vannacht […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer