Felle brand verwoest schuurtjes

Nagele – Op zondagochtend 13 mei zijn meerdere schuurtjes achter een aantal woningen aan de Gerstehof in Nagele door een brand in de as gelegd.

De brand brak rond 06:00 uur uit in één van de schuurtjes en breidde zich binnen no-time uit. De brandweer was snel ter plaatse en is begonnen met blussen. De bewoners gingen hun woningen uit en moesten voor de veiligheid buiten aan de voorzijde blijven. Er was enige tijd sprake van veel rookontwikkeling. Een zwarte rookwolk boven het dorp was al te zien van kilometers afstand. De brandweer wist met een snelle blussing te voorkomen dat de uitslaande brand zich verder uitbreidde naar de woningen en andere schuurtjes. Desondanks ontstond er veel schade in de achtertuinen.

Volgens de brandweer raakten in totaal vier schuurtjes betrokken bij de brand. Twee schuurtjes zijn volledig in de as gelegd, de andere twee liepen zware rook-/roet- en waterschade op. Wat de precieze oorzaak van de brand is, is nog onbekend. Niemand raakte gewond.




Een reactie op “Felle brand verwoest schuurtjes”

Opnieuw brand in schuurtjes – Regio25.nl zei:

[…] maand, op zondag 13 mei, gingen dezelfde schuurtjes door nog onbekende oorzaak in vlammen op. Dinsdag was een groenbedrijf […]


Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer