Emmeloordse zwaargewond na aanrijding tegen boom

Emmeloord/Doornspijk – Zondag 17 augustus heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Haerderweg bij Doornspijk. Hierbij raakten een 21-jarige vrouw uit Emmeloord en een 22-jarige man uit Doornspijk zwaargewond.

Rond 16:00 uur botsten de twee met hun auto tegen een boom. De brandweer moest er aan toe pas komen om de slachtoffers uit hun voertuig te bevrijden. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Nadat de twee uit hun benarde positie waren bevrijd zijn ze met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. De verkeers ongevallen analysedienst van de politie heeft hiernaar onderzoek verricht.

De 22-jarige man uit Doornspijk, die het voertuig bestuurde, is maandagavond 18 augustus in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Over de toestand van de 21-jarige vrouw uit Emmeloord is niets bekend. De politie is momenteel nog op zoek naar getuigen die meer over de oorzaak van dit ongeval weten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer