Drugspand Griend in Opsporing Verzocht

Urk – Het tv-programma Opsporing Verzocht vertoonde dinsdagavond 15 januari beelden van een drugspand aan de Griend op Urk.

Op zondag 7 oktober 2018 viel de politie na een tip het bedrijfspand op industrieterrein Zwolsche Hoek binnen. Daar troffen agenten chemicaliën aan waarmee drugs, zoals xtc, gemaakt kan worden. Volgens de politie is er uit onderzoek gebleken dat er vermoedelijk een verband is met een incident in Brabant. Op dezelfde dag brandde in een woonwijk in Eindhoven een vrachtwagentje met drugsafval uit. Daarbij werden meerdere appartementen in de omgeving ontruimd. Tot op heden werd er nog niemand voor deze drugszaken aangehouden.

Op de videobeelden in Opsporing Verzocht zijn activiteiten met twee vrachtwagentjes bij het Urker bedrijfspand te zien. Ook de daders zijn in beeld. De politie hoopt zo meer informatie over de verdachte personen te krijgen. Bekijk hieronder de uitzending terug:
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer