Dronken man veroorzaakt aanrijding A6

Nagele – Op de A6 tussen Lelystad en Emmeloord zijn vrijdagochtend 7 juli twee personenauto’s kop-staart met elkaar in botsing gekomen.

Bij de aanrijding, net over de Ketelbrug, belandde één van de voertuigen in de sloot naast de snelweg. Een toevallig in de buurt zijnde Officier van Dienst van de brandweer verleende eerste hulp, totdat de politie en ambulance ter plekke waren. De overige gealarmeerde brandweervoertuigen werden onderweg teruggeroepen; hun inzet was niet nodig. De bestuurder van de auto in de sloot is door ambulancepersoneel ter plekke op letsel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. In het andere voertuig zat een ouder echtpaar, zij kwamen met de schrik vrij.

Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. De vluchtstrook was hiervoor tot 11:30 uur afgezet.

De politie meldde zaterdagochtend dat de bestuurder van de auto in de sloot te veel alcohol had gedronken. Mede hierdoor werd ook het ongeluk veroorzaakt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer