Drie gewonden na aanrijding Vollenhove

Vollenhove/Emmeloord – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn vrijdagavond 7 november een 72-jarige vrouw uit Sint Jansklooster, haar 75-jarige passagier en een 26-jarige man uit Emmeloord gewond geraakt.

De aanrijding gebeurde rond 20:00 uur. Een 72-jarige automobiliste wilde met haar auto vanuit de Dennebos de Oppen Swolle oprijden maar zag de van links naderende auto van een 28-jarige Emmeloorder over het hoofd. Deze raakte de auto van de vrouw uit Sint Jansklooster vol in de flank.

Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de drie slachtoffers. De 72-jarige vrouw en haar 75-jarige passagier werden per ambulance met een paar botbreuken naar een ziekenhuis gebracht. Ook een 26-jarige inzittende van de auto uit Emmeloord raakte gewond en werd met een gebroken been overgebracht naar een ziekenhuis. De 28-jarige bestuurder raakte niet gewond.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Eventuele getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto’s: Jordi Posthuma
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer