Drie aanhoudingen na schietincident Grote markt

In de nacht van vrijdag 24 februari op zaterdag 25 februari zijn drie mannen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Grote Markt. Een 25-jarige Almeerder raakte hierbij lichtgewond. Bij de aanhouding werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. De drie mannen zijn in verzekering gesteld en zitten vast.

Rond 02.00 uur reageerden surveillerende agenten in het horecagebied op een mogelijk gelost schot. Zij troffen de 25-jarige Almeerder aan die beschoten was. Er kon snel een mogelijke vluchtauto in het centrum worden achterhaald waarna de auto middels een autoprocedure tot stilstand werd gebracht. In de auto zaten de drie verdachten en werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. Of dit het wapen is waarmee is geschoten, wordt momenteel onderzocht. De verdachten, een 24-jarige man uit Rotterdam, een 26-jarige man uit Papendrecht en een 36-jarige man uit Rotterdam, zijn in verzekering gesteld en zullen worden verhoord. Wat de toedracht van dit incident is en of daders en slachtoffer elkaar kennen is onderdeel van het onderzoek. De Almeerder bleek slechts lichtgewond en kon door ambulancepersoneel ter plaatse worden behandeld. De recherche onderzoekt het incident en maakt daarbij gebruik van beelden van cameratoezicht.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer