Dode bij woningbrand Noorderkroon

Emmeloord – Op vrijdagavond 12 december werden de hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand aan de Noorderkroon in Emmeloord. Volgens de melding zou er nog iemand in de woning aanwezig zijn, waardoor er massaal werd uitgerukt.

De brand, die rond 22:00 uur werd ontdekt, woedde in een slaapkamer van de woning. De brandweer zette bij aankomst direct een blussing in. In de slaapkamer werd een slachtoffer aangetroffen. Naast de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ingeroepen. Deze kon halverwege zijn vlucht alweer retour, alle hulp voor het slachtoffer, een 54-jarige man, mocht niet meer baten.

De politie heeft zondagavond 14 december twee verdachten aangehouden, een 23-jarige man en een 49-jarige man. Zij worden verdacht van brandstichting en moord op de 54-jarige bewoner. De rechtbank zal zich over deze zaak buigen.
Een reactie op “Dode bij woningbrand Noorderkroon”

Celstraffen en TBS voor moord Noorderkroon l Regio25.nl zei:

[…] Zie ook: Dode bij woningbrand Noorderkroon […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer