Busje over de kop en in greppel naast A6

Emmeloord – Op de A6 bij knooppunt Emmeloord heeft woensdagmiddag 18 november rond 16:45 uur een ongeval met een busje plaatsgevonden.

Het ongeluk gebeurde op de weg waar de N50 en de A6 in elkaar overlopen. Een busje sloeg over de kop en eindigde in een greppel achter de vangrail.

Na de melding rukten de hulpdiensten massaal uit omdat het zou gaan om een ernstig ongeval. Meerdere politiewagens, de brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

Bij aankomst bleek het letsel mee te vallen. De bestuurder van het busje is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer deed een nacontrole bij het busje en kon al snel weer retour. De opgeroepen traumahelikopter is onderweg afgemeld.

Door het ongeval stond er een lange file op de snelweg richting het noorden. Een berger heeft het busje uit de greppel gehaald. ’s Avonds zijn het beschadigde asfalt en de vangrail hersteld.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer