Burgemeester betrokken bij aanrijding: fietser gewond

Emmeloord – Op zaterdagochtend 23 januari heeft er op de Kampwal in Emmeloord een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij is een fietser gewond geraakt.

Burgemeester Van der Werff van Noordoostpolder reed net na elf uur met zijn auto, vanaf de Korte Dreef, de Kampwal op. Echter ging het hierna mis. Van der Werff en een fietser zagen elkaar over het hoofd waardoor men in botsing kwam. Vermoedelijk kwam dit door de laagstaande zon. De man op zijn fiets kwam na de aanrijding ten val en raakte gewond. De burgervader heeft samen met omstanders eerste hulp verleend, totdat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Het ambulancepersoneel heeft de fietser met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Van der Werff, bleef op de schrik na, ongedeerd. De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval. Hierdoor was de straat een uur lang afgesloten.

‘Het ongeluk betreurt me zeer. Ik heb het erg met de man te doen’, aldus Van der Werff.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer