Brandweer bevrijdt vrouw uit auto

Rutten – Zondagochtend 17 maart, even na 09:00 uur, belandde een auto in de sloot na een uitwijkmanouvre op de Gemaalweg tussen Rutten en Lemmer.

De personenauto reed vanuit Rutten richting Friesland toen de bestuurder hard moest remmen vanwege een andere auto die vanaf de volkstuintjes plotseling de weg op reed, vertelde de automobilist. De man week uit, ramde net geen boom en belandde met de neus van de auto rechtop in een sloot naast de weg. De bestuurder klom ongedeerd uit het voertuig alleen zijn passagier zat in een benarde positie.

Twee ambulances, de politie en brandweerploegen uit Rutten en Creil waren snel ter plekke. De auto werd allereerst door de brandweer gestabiliseerd. Vervolgens werd het dak opengeknipt waarna de bijrijdster uit de auto kon worden gehaald. De vrouw is hierna met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De auto is total-loss verklaard en door een berger uit de sloot getakeld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer