Brandende zeilboot in Urkervaart

Urk – Zaterdagavond 3 oktober kwamen brandweer en politie in actie vanwege een scheepvaartbrand in de Urkervaart naast het industrieterrein van Urk. Er stond een kleine zeilboot in lichterlaaie.

De melding werd gedaan rond 23:30 uur. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de boot niet meer te redden en brandde volledig uit. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle.

Over de oorzaak van de brand is nog niets te zeggen. Volgens Het Urkerland is bij de politie nog geen eigenaar van het zeilbootje bekend.

Dit jaar brandden al meerdere boten uit rond dezelfde plaats in de Urkervaart. Of deze branden met elkaar te maken hebben is nog onbekend.
Een reactie op “Brandende zeilboot in Urkervaart”

Opnieuw boot uitgebrand in Urkervaart l Regio25.nl zei:

[…] Afgelopen weken brandden al meerdere boten uit in hetzelfde stuk van de Urkervaart. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting. Getuigen, die iets verdachts hebben gezien, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer