BMW belt zelf 112 na ongeluk

Nagele – Op woensdagavond 5 februari heeft er rond 23:15 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Zuidwesterringweg bij Nagele.

Een BMW 740e iperformance raakte van de weg, botste tegen een boom, tolde en kwam uiteindelijk een paar bomen verder tot stilstand.

Volgens de politie week de bestuurder vermoedelijk uit voor een overstekend dier. Door het ongeluk brak het linker achterwiel van de auto af waarna het een sloot in rolde.

Emergency Call
Direct na de crash alarmeerde de BMW zelf de hulpdiensten doormiddel van een eCall, oftewel een Emergency Call. Dat systeem herkent wanneer er een ongeluk plaatsvindt en geeft dan de locatie door. Zo wisten de politie, brandweer en ambulancedienst op de meter nauwkeurig waar de BMW was gecrasht. De hulpdiensten waren vervolgens snel ter plaatse.

Persoonlijk letsel
De automobilist raakte bij het ongeval gewond en is door de hulpverleners uit zijn voertuig geholpen. Hierna is de man per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Hij heeft in ieder geval zijn kaak gebroken, vertelde de politie.

De zwaarbeschadigde elektrische BMW is rond middernacht door Delta Berging afgesleept, waarna de weg weer vrij was.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer