Bestelauto op z’n kant Staartweg

Urk – Op zaterdagavond 9 december heeft er rond kwart over acht een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Staartweg op Urk.

Een bestelauto vloog, ter hoogte van zwembad ’t Bun, door nog onbekende oorzaak uit de bocht en kwam op z’n kant tegen boom tot stilstand. Mogelijk zou er sprake zijn van een beknelde bestuurder, waardoor brandweer, politie en ambulance met spoed ter plekke kwamen.

Bij aankomst bleek dat er niemand meer in de bestelauto zat. Sterker nog, de bestuurder was gevlucht direct na het ongeval, meldt de Politie Noordoostpolder/Urk op social media. Na onderzoek kreeg men een verdachte bestuurder in beeld waarna hij werd aangehouden. Waarom de bestuurder er vandoor ging, is nog onduidelijk.

Tijdens het onderzoek werden de politieagenten herhaaldelijk beledigd door jonge omstanders. Het gevolg was dat één verdachte inzake belediging de nacht heeft doorgebracht in het cellencomplex.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer