Bestelauto ‘duikt’ bosjes naast A6 in

Emmeloord – Op donderdag 27 juli is een bestelauto rond 15:15 uur uit de bocht gevlogen op de verbindingsweg van de A6 bij het knooppunt Emmeloord.

Het voertuig raakte, in de richting van Lelystad, door nog onbekende oorzaak in de berm, kwam hierdoor in de bosjes terecht en werd tot stilstand gebracht door een dikke boom. De vrouw achter het stuur is in de ambulance gecontroleerd maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. Naast politie en ambulance, werd ook de brandweer opgeroepen. Echter bleek al snel na de melding dat er niemand meer in het voertuig zat, waardoor hun inzet niet nodig was.

De bestelauto liep forse schade op en is door een berger uit de struiken gehaald. Vanwege het ongeluk werd de linker rijstrook enige tijd afgezet. Dit zorgde voor ongeveer een kilometer file in de richting van Lelystad. Rond 16:30 uur was de weg weer volledig vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer