Bestelauto botst tegen boom in flauwe bocht N50

Ens – Op de N50 tussen Emmeloord en Ens heeft dinsdag 22 februari even voor 12:30 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een bestelauto raakte door nog onbekende oorzaak met een wiel in de middenberm, waarna de bestuurder probeerde te corrigeren. Echter raakte de man de macht over zijn stuur kwijt waardoor de auto aan de andere kant van de weg tegen een boom botste.

In de bestelauto zaten een vader en zijn dochtertje en een hond. De man en het meisje raakten door de klap lichtgewond en zijn ter controle per ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De hond bleef ongedeerd en is door de politie naar huis gebracht. Een berger heeft de zwaar beschadigde bestelauto afgesleept. Het verkeer had weinig hinder van het ongeval.

Vaker ongelukken
Het ongeluk gebeurde in een flauwe bocht van de N50. Op deze plek vinden steeds vaker ongelukken plaats. Ruim een maand geleden kantelde hier een container vol houtsnippers en in november vorig jaar botste er ook een busje tegen een boom.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer