Automobilist gewond bij ongeval A6

Emmeloord – Op dinsdag 13 juni vond er rond 12:15 uur een éénzijdig ongeval plaats in de verbindingsboog van de A6 naar de N50 richting Ens.

Door nog onbekende oorzaak raakte een auto van de weg. Het voertuig kwam tot stilstand in een nagenoeg droge maar diepe sloot. De bestuurder raakte hierbij gewond. Toevallig passerende medewerkers van de Dienst Vervoer en Ondersteuning van Justitie hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijdt, hiervoor is een deur uit de auto geknipt. De automobilist is met onbekend letsel per ambulance naar de Isala Klinieken in Zwolle gebracht.

De hinder voor het verkeer op de A6 viel mee omdat alleen de vluchtstrook was afgezet voor de toegesnelde hulpdiensten. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. In deze verbindingsweg raken vaker voertuigen van de weg. Volgens Rijkswaterstaat gebeurt dit doordat de bocht niet goed door de bestuurders wordt ingeschat.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer