Auto zwaar beschadigd door vuurwerk

Ens – Een geparkeerde auto op de Arnoldus van Bockholtstraat in Ens is vrijdagavond flink toegetakeld door vuurwerk.

Omstreeks 22:00 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal. De familie Brouwer ging na de klap vrijwel direct naar buiten. Daar zagen zij dat de voorzijde van hun auto flink was toegetakeld door zwaar vuurwerk.

Veel schade
De auto van de familie Brouwer is total loss. Diezelfde avond nog kwam een berger het voertuig ophalen vanwege brandgevaar.

Onderzoek
De familie Brouwer gaat er niet vanuit dat iemand per ongeluk het vuurwerk op hun auto heeft gegooid. De vuurwerkbom is waarschijnlijk bewust bij de motorkap aangestoken. Maar door wie en waarom? Dat zal worden onderzocht. “Ik heb wel vermoedens, maar geen bewijs.” zegt één van de familieleden bij Omroep Flevoland.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gedaan. Hierbij is ook gevraagd naar camerabeelden. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Facebook familie Brouwer
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer