Auto van de weg in Vogelkop A6

Emmeloord – Op zaterdag 22 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval in de Vogelkop van de A6 bij Emmeloord. Hier was een personenauto, door nog onbekende oorzaak, van de weg geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 16:45 uur. In eerste instantie zou er sprake zijn van een beknelling, waardoor de brandweer ook gealarmeerd werd. Eenmaal toen de politie en ambulance ter plaatse kwamen bleek dit niet het geval. De inzittende kon zelf uit de auto komen. De brandweer kon daarom weer inrukken. Ambulancepersoneel heeft de automobiliste nog wel ter plekke behandeld aan wat lichte verwondingen.

Door het ongeval werd één rijstrook afgesloten. Er stond hierdoor een kleine file in de richting van Lemmer. Nadat de auto geborgen was en de politie de rijbaan weer had vrijgegeven, was de file snel verdwenen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer