Auto uitgebrand in Urkerbos

Urk – In het Urkerbos is zaterdagmiddag 27 februari een crossauto volledig in de as gelegd. De gealarmeerde brandweer kwam onderweg in het bos vast te zitten in de modder.

Politie en brandweer werden even voor half vier opgeroepen. Bij aankomst vertelde de melder dat er een auto achterin het bos op een open plek in brand stond. Om de brand te kunnen blussen moest de brandweer over een drasserig bospaadje rijden. Echter kwamen zij daar halverwege vast te zitten in de modder. Met stalen platen, spanbanden en de duwkracht van de brandweermannen is getracht de wagen los te krijgen. Helaas mislukte dit, waardoor twee brandweerlieden maar lopend verder zijn gegaan. Toen zij bij de open plek arriveerden bleek de auto al helemaal te zijn uitgebrand. Men heeft de laatste restjes nog wel afgeblust.

Een lokale boer heeft de brandweerwagen uiteindelijk los getrokken. De politie is momenteel nog opzoek naar de eigenaar van de uitgebrande crossauto.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer