Auto tegen boom door sneeuw en slechte banden

Luttelgeest – Op de Lindeweg in het buitengebied van Luttelgeest heeft donderdagmiddag 11 februari een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. 

Een Audi raakte rond 12:30 uur van de weg en botste met de flank tegen een boom. Volgens de politie gebeurde dit door een combinatie van sneeuw, slechte banden en een te hoge snelheid. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond. De politie, ambulance, brandweer en zelfs een traumahelikopter werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de automobilist al uit zijn voertuig. De man is door ambulancepersoneel in behandeling genomen en even later naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De brandweer heeft enkel de auto veilig hoeven te stellen. De opgeroepen traumahelikopter uit Groningen is onderweg afgemeld. De zwaar beschadigde Audi is door een berger afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer