Auto met vier man over de kop

Luttelgeest/Kuinre – Een auto is zondagochtend 13 november op de kop in de sloot belandt langs de Uiterdijkenweg tussen Luttelgeest en Kuinre.

Een personenauto raakte door onbekende oorzaak in de berm en belandde op de kop in de sloot tussen de weg en een akker. Alle vier de inzittenden konden zelf uit de auto komen. Een paar zijn nog in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niemand naar het ziekenhuis. In de auto vonden agenten diverse drankflesjes. De politie doet daarom onderzoek of er vermoedelijk alcohol in het spel was. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Aanvankelijk dacht men dat het een ernstig ongeval was. Daarom werd, naast vele hulpdiensten, ook een traumahelikopter opgeroepen. Omdat niet bekend was om wat voor sloot het ging, werd de brandweer met onder andere een duikteam gealarmeerd. Dit werd even later allemaal teruggeroepen, niemand zat meer in het voertuig.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer