Auto met caravan geschaard op N50

Ens – Een auto met caravan blokkeerde vrijdagochtend 26 april een deel van de N50 tussen Emmeloord en Kampen, net voor afslag Ens.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk even voor 10:00 uur toen de automobilist een vrachtwagen inhaalde en werd verrast door een windvlaag in een flauwe bocht van de N50. De man raakte de controle over de combinatie kwijt en botste tegen de vangrail, waarna zijn caravan kantelde. De linkerrijstrook was enige tijd versperd door de auto en caravan waardoor er hinder was voor het verkeer.

Een berger heeft de caravan weer rechtop gezet en beide voertuigen afgesleept. De schade aan de vangrail en het wegdek zullen vandaag nog worden hersteld, aldus Rijkswaterstaat.

Toeval: Aan de andere kant van de N50, richting Emmeloord, stond een vrachtwagen met pech langs de weg. Ook hier kwam een berger helpen en moest het verkeer met gepaste snelheid passeren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer