Auto in greppel naast Banterweg

Bant – Op de Banterweg (N718) heeft in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 november rond 03:15 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden opgeroepen voor een ‘auto te water’, maar dat was niet het geval.

Door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto van de weg, waarna het voertuig tolde en in een greppel tot stilstand kwam. De bewoners van een boerenerf schrokken wakker van een klap en schoten te hulp, waarna ook de politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek de situatie niet zo ernstig als gedacht. De bestuurder is met hulp van omstanders uit zijn auto gekomen. Van letsel was vrijwel geen sprake, maar de jonge man is wel ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Verder was er niemand bij het ongeluk betrokken. De brandweer heeft de auto veiliggesteld. De overige gealarmeerde brandweerwagens, zoals twee duikteams, en de traumahelikopter zijn onderweg afgemeld.

Volgens de politie had de automobilist te veel alcohol gedronken. Een blaastest was positief. De politie heeft een bloedproef gedaan om te kijken hoeveel de man precies had gedronken. Een berger heeft de auto uit de greppel gehaald en afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer