Auto brandt volledig uit op A6

Emmeloord – Op de A6 bij Emmeloord is vrijdagmiddag 18 mei rond twee uur een personenauto volledig in vlammen opgegaan.

De bestuurder merkte tussen de Vogelkop en afslag De Munt iets vreemds aan zijn auto op. De man kon zijn BMW op de vluchtstrook parkeren en zag dat het voertuig in brand was gevlogen. De automobilist wist ongedeerd uit te stappen. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al in lichterlaaie, er was niets meer aan te redden. De brandweer zette een blussing in en voorkwam dat het vuur zich verder uitbreidde. Hoe de brand precies kon ontstaan, is nog onbekend.

De vlammen veroorzaakten een flinke zwarte rookwolk boven de A6. Dit was van veraf al goed te zien. Vanwege de brand werd één rijstrook door de politie afgezet. Hierdoor ontstond er een kilometers file op de N50 en A6 richting het noorden. Nadat de overblijfselen van de auto waren geborgen, is de vluchtstrook schoongemaakt. De snelweg is hierna weer helemaal vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer