Amsterdammer (28) opgepakt voor schietincident

Emmeloord – De politie heeft een 28-jarige Amsterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij in Emmeloord vorige week.

De Amsterdammer werd afgelopen zaterdagavond, op Tweede Kerstdag, gearresteerd. Het onderzoek naar het schieten gaat nog verder. Dit meldt de politie vandaag via Twitter.

Onderzoek
Op dinsdagmiddag 22 december kwam een 31-jarige man met een schotwond het Antonius ziekenhuis in Emmeloord binnenlopen. Hij was kort daarvoor betrokken bij een schietincident op de Bunschotenlaan. De politie startte vervolgens een uitgebreid onderzoek, dat inmiddels heeft geleid naar de opgepakte Amsterdammer. Hoe en waarom er is geschoten zal nog verder worden onderzocht.

Verdachte auto
De politie deed dezelfde dinsdagmiddag sporenonderzoek bij een grijze Audi, die bij het ziekenhuis geparkeerd stond. Het is nog altijd onduidelijk wat deze auto met het schietincident te maken heeft.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer