Aanrijding tussen auto en fietsster

Emmeloord – Op de kruising Espelerlaan/Dr. W.M. Verhaarlaan kwamen dinsdagmiddag 12 juli een auto en een meisje op de fiets  in aanrijding.

De botsing gebeurde om half vier, vermoedelijk doordat beide elkaar over het hoofd zagen. Het meisje is in de ambulance op haar lichte verwondingen behandeld, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto raakte niet gewond.

De Espelerlaan was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het was erg druk, waardoor veel automobilisten moesten omrijden. Na een klein half uurtje was de weg weer beschikbaar. Politieagenten hebben met de betrokkenen het ongeval afgehandeld.
Een reactie op “Aanrijding tussen auto en fietsster”

Opnieuw aanrijding met fietsster – Regio25.nl zei:

[…] uur. De fietsster raakte door de botsing gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Dinsdagmiddag 12 juli botsten een auto en fietsster ook al op hetzelfde kruispunt. Toen raakte een meisje licht […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer