Aanrijding met gewonden Domineesweg

Nagele – Zaterdag 2 juli zijn op de Domineesweg twee voertuigen op elkaar gereden. Het ongeluk gebeurde omstreeks 10:15 uur op de kruising met de Professor Brandsmaweg bij Nagele.

Vermoedelijk zagen de twee bestuurders elkaar over het hoofd, waardoor de botsing plaatsvond. Twee betrokkenen raakten gewond. Eén persoon had lichte verwondingen, de ander moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle. De overige inzittenden bleven ongedeerd. Een opgeroepen traumahelikopter uit Groningen bleek niet nodig. De brandweer kwam ook ter plaatse voor eventuele beknelde slachtoffers. Dit bleek niet het geval, waardoor men alleen nog de voertuigen heeft veilig gesteld.

De Domineesweg was vanwege het ongeluk geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Men werd door politieagenten omgeleid via de Abtsweg. Het team Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze oorzaak van de aanrijding.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer