Aanhouding na ongeval Oosterringweg

Luttelgeest – Bij een ongeval, vrijdagmiddag 23 december, op de Oosterringweg bij Luttelgeest is een aanhouding verricht.

De politie sloot de weg vanaf de Lindeweg af en leidde het verkeer om. Een man hield zich hier niet aan. De agenten spraken de man aan op zijn foute gedrag. Tijdens dit gesprek werd een agent met de dood bedreigd, waarop een aanhouding volgde. De politie heeft de man ingesloten op het bureau.
4 reacties op “Aanhouding na ongeval Oosterringweg”

niemand zei:

deze info klopt niet. het onderste gedeelte heeft met een ander ongeval te maken eerder dit jaar. zo zie je maar weer niet alles geloven wat er gepubliceerd wordt.


Matthijs Vos zei:

Hallo,

Zou u de volgende keer uw gewoone naam willen gebruiken dat is wel zo netjes. Wij zijn zelf niet op locatie geweest maar hebben uit bronnen vernomen dat de agent met de dood werd bedreigt.

Matthijs Vos
Webmaster


evers zei:

beste matthijs,

agent met de dood bedrijgt klopt dat was omdat hij er gewoon langs reed en daarop werd aangesproken

ER WAS NOG EEN MAN AANGEHOUDEN omdat hij de lading wouw afdekken (tegen de regen) dat was een fammilie lid van de tractor bestuurder


Matthijs Vos zei:

Hallo,

Oke, dus er mist info? Dan mijn excuses wij zijn er zoals ik zei zelf niet bij geweest en probeeren toch een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de situatie. Helaas is de info die wij doorkrijgen dus niet altijd helemaal volledig.

Matthijs Vos


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer