A6 afgesloten vanwege aanrijding met drie auto’s

Nagele – Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op de A6 bij Nagele zijn woensdagavond 5 oktober twee personen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20:15 uur net voorbij afslag Urk/Nagele. Een busje reed volgens de politie langzaam over de weg. Twee personenauto’s knalden daar achterop. Eén persoon is door brandweer- en ambulancepersoneel uit de auto geholpen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende raakte ook gewond. Volgens de Verkeers Informatie Dienst vervoerde het bestelbusje een lading kaas, wat deels op de weg lag.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De A6 was richting Lelystad voor de Ketelbrug urenlang afgesloten. Het verkeer werd omgeleid door Rijkswaterstaat. Rond middernacht was het wegdek schoongemaakt en kon het verkeer weer gebruik maken van de rijbaan.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer