10-jarige jongen vermist Luttelgeest

Luttelgeest – Een 10-jarig jongetje uit het dorp Luttelgeest is woensdagavond vermist geraakt, de politie en brandweer zijn dringend opzoek naar de jongen.

De politie kreeg de melding dat het jongetje vermist was, toen is gelijk de brandweer ingeschakeld omdat hij eventueel door het ijs was gezakt.

De hulpverleners

De politie en de brandweer zijn dringend op zoek naar de jongen, de KLPD ondersteund vanuit de lucht, de brandweer heeft met meerdere mensen sloten, plassen en bossen uit gekampt.

Buurtbewoners

Veel buurtbewoners helpen ook mee met het zoeken, de buurt is met zaklampen het bos in gegaan om de hulpverleners te ondersteunen. De buurtbewoners vrezen het ergste.

Een Amber-Alert is uitgeven voor de 10-jarige Michael, mocht u hem na 16;00 nog gezien hebben word dringend verzocht om contact op te nemen met politie Flevoland, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
2 reacties op “10-jarige jongen vermist Luttelgeest”

Jolanda Boons zei:

Ik mail naar aanleiding van het vermiste 10 jarige jongetje waar een amber alert vooris afgegeven
Laat ze vooral zoeken in achtertuinen en weilanden bij huizen en boerderijen in de buurt
Pas was erbij ons in de buurt een jongen vermist de politie heeft toen ook alles uitgekampt en in de buurt van water gezocht, andere halve week later wordt hij helaas levenloos aangetroffen op slechts 50 meter afstand van de plaats van waar hij vertrokken was, hij is gevonden bij mensen achter in de tuin, die mensen kwamen ook door het slechte en koude weer ook niet in de achtertuin en weiland en hebben hem daarom niet eerder opgemerkt
Deze jongen kan heel goed gedesorinteerd zijn geraakt


Sven Mensink zei:

Hey Jolanda,

Wij zijn geen politie dus ik vraag je om deze tip door te geven aan Politie Flevoland, 0900-884. Bedankt,

Sven Mensink.


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer